Professionel leverandør af programmering, design og kurser i Joomla CMS

Webbureauet Hoeks står bag dette site.

Vi har efterhånden eksisteret en del år i Århus, og har opbygget en solid base af kunder i tidens løb.

De gode og solide kundeforhold skaber grobunden for, at vi kan sætte tid af til at vedligeholde dette site, så vi forsat kan give gratis tips og tricks til de danske Joomla brugere

Hvad får du her?

Vi laver først og fremmest lækre og velfungerende hjemmesider til vores kunder.

Medarbejderstaben er et godt mix i alderen 25 til 35 af dataloger, cand.merc, multimediedesigner, informationsvidenskab.

Udover det har vi 6 års erfaring med Joomla, som gør os til en seriøs aktør på det felt. Vi kan roligt sige, at både den teoretiske og praktiske del er helt på plads.

Frem for at dovne den af med en kop latte foretrækker vi at arbejde hårdt på at gøre kunderne mere end tilfredse med vores produkter.

Vi bliver ved indtil det er perfekt

VI VED hvor irriterende det er, når tingene ikke virker ordentligt. Derfor går mange til os, når de tekniske ting skal sidde lige i skabet.

Priserne holder vi stadig nede, selvom flere mener vi burde hæve dem.

Fast kontaktperson

Ring til os og tal med Kenneth. Han er projektleder, og bliver din faste kontaktperson. Det plejer at gøre samarbejdet smidigt og godt.

Typiske opgaver:

Herunder er listet et par eksempler, på de opgaver vi typisk løser for vores kunder

1Webshops i Joomla
Få en flot og brugervenlig webshop, spækket med fede og brugbare funktioner. Vi har lavet mange shops i Joomla og kan helt sikkert også hjælpe dig.

2Design af hjemmesider
Vores dygtige og dedikerede designere skaber smukke templates i Joomla. Du kan levere et design til os i photoshop eller vi kan designe det fra bunden til dig. Den bedste løsning finder vi i fællesskab.

3Programmering af ny Joomla funktionalitet
Vi er normalt ret ydmyge, men når det kommer til Joomla programmering, så kan Janteloven rende og hoppe. Vi påstår - at blinke - at vi kan udvikle alt til Joomla: Dette hvad enten det drejer sig om små moduler/plugins eller store, komplekse komponenter. Kom an!

4Joomla kursus
En god måde at lære at bruge Joomla på er ved få undervisning fra en, der kender Joomla ud og ind.Vi tilbyder enkeltmands- og holdundervisning i Joomla CMS.

5Brug os som underleverandør
Vi fungerer som underleverandør til en lang række danske web- og designvirksomheder. Kontakt os, hvis du har en fast produktion af web.


Derudover arbejder vi også med:

 • Komponentudvikling
 • Opdatere ældre versioner af Joomla
 • Grafisk design
 • Hosting af hjemmesider
 • Søgemaskineoptimering
 • Gendannelse af hackede Joomla sider
 • Opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
 • Rådgivning i Joomla
 • Lave Communities i Joomla
 • Teknisk onsite søgemaskineoptimering
 • Undervisning i at bruge Joomla