Mandag, 19 marts 2012 11:06

1a: Upload Joomla via ftp

Skrevet af 

Her fortæller jeg om, hvordan du installerer joomla på din webserver. Det er det første skridt du bør tage, når du skal igang med joomla. I denne video lærer du, hvordan du uploader alle Joomla filerne til dit webhotel via FTP, så du kan komme igang med at arbejde med Joomla online.

Har du ris eller ros til denne tutorial, så skriv dem endelig herunder. Det bliver jeg klogere af, så jeg i fremtiden kan lave bedre tutorials til jer.

Upload joomla installationen via FTP

Læst 23292 gange Senest ændret Onsdag, 21 marts 2012 11:12

6 kommentarer

 • Kommentar link Brian Lenz Hansen Tirsdag, 02 december 2014 17:13 Skrevet af Brian Lenz Hansen

  Hvorfor kan jeg ikke se videoerne i startguiden?

  mvh
  Brian

 • Kommentar link Martin Kollerup Tirsdag, 08 januar 2013 11:51 Skrevet af Martin Kollerup

  Hej Jens Peter,

  Vi kan desværre ikke hjælpe dig ret meget med dette problem, da det er server relateret. Du skal kontakte din hostingudbyder, også vil de hjælpe dig med problemet.

  /Martin

 • Kommentar link Jens Peter Bjørnskov Søndag, 30 december 2012 01:59 Skrevet af Jens Peter Bjørnskov

  Hej Rasmus jeg har fulgt dit glimrende program og downloaded filezilla, indtastet host, brugernavn og password som du siger og programmet acceptere også og går på, men der kommer desværre ingen mapper frem heller ikke publich eller www som jeg kan se andre af dine bruger også spørger til.

  Jeg har dog uploaded joomlafilerne til en mappe jeg selv har lavet efter din fremvisning, hvilket desværre betyder at jeg ikke kan komme ind i Joomla.

  Kan du hjælpe os videre, selv om det nok er et spørgsmål du har fået mange gange.

  MVh. Lemondo ApS

 • Kommentar link Christel Mandag, 18 juni 2012 14:19 Skrevet af Christel

  Hej,

  Hos mit filezila har jeg ikke nogen mapper der kunne være "online" mapper, hvad gør jeg så -prøver mig frem med dem der er?

  Vh Christel

 • Kommentar link Rasmus Hoeks Torsdag, 03 maj 2012 10:31 Skrevet af Rasmus Hoeks

  Hej Anne. Den mappe du er i er netop den du skal uploade filerne til.... Det er din www mappe.

  Alle de mapper du nævner er dele af Joomla, så uploade du blot filerne direkte til denne mappe.

 • Kommentar link Anne Louise Damgaard Onsdag, 02 maj 2012 00:58 Skrevet af Anne Louise Damgaard

  Kære Rasmus,
  Tak for nogle meget brugbare videoer.
  Jeg er ny webmaster for en basisgruppe for medicinstuderende, og har ingen erfaring inden for hjemmesider. Jeg har overtaget hjemmesiden i en 1.5.7 joomla version. Jeg har fået opgraderet den til en 1.5.25 nu, men vil gerne have migreret det hele over i en 1.2.5 version så jeg kan starte på en frisk.
  Jeg har forsøgt via jUpgrade, men da jeg endelig kom frem til at skulle i gang med selve opdateringen (efter jUpgrade installation, og mootools plugin enabled) skete der ikke noget, når jeg trykkede på knappen.
  Jeg besluttede mig derfor at prøve at gå udenom problemet ved i stedet at benytte en j2xml migrering. Denne kræver dog at jeg installerer joomla 1.2.5 på forhånd, og her kommer jeg til kort:
  Du nævner at der burde findes en "public" eller "www", som jeg kan uploade joomla til, når jeg kigger i filezillla. Det er dog ikke tilfældet. Mit spørgsmål er derfor: hvad kan disse ellers hedde? Mapperne, jeg kan se hedder: administrator, cache, components, error, images, includes, language, libraries, logs, media, modules, plugins, templates, tmp, webalizer, webmail, xmlrpc.
  Jeg håber, du kan svare.
  Mvh.

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.