Mandag, 19 marts 2012 11:53

3: dansk sprog til Joomla

Skrevet af 

Joomla er som standard på engelsk. For dig, der kan engelsk gør det sikkert ikke noget, at din administratordel er på engelsk. Men hvad med frontenden? Dine besøgende skulle jo gerne kun læse tekster på dansk. Og hvordan gør du så det?

Denne videoguide PÅ DANSK forklarer stille og roligt hvordan du skifter sprog i joomla, således at dit website kommer til at fremstå på dansk. God fornøjelse :-)

I sidste video lærte du, hvordan du installerer Joomla. Tilføj nu “/administrator” efter dit domænenavn og log ind med de oplysninger, du indtastede under installationen. Herefter bliver du logget ind og videoen herunder guider dig videre derfra

Læst 30536 gange Senest ændret Onsdag, 21 marts 2012 11:13

2 kommentarer

 • Kommentar link Rasmus Hoeks Onsdag, 28 november 2012 19:45 Skrevet af Rasmus Hoeks

  Hej Peer
  Jo, Joomla kan bestemt godt køre på din egen computer, men det kræver, at du installerer er servermiljø, så det kan afvikle php (programmeringssproget, som Joomla er skrevet i).

  Prøv at downloade "Wamp server". Det er et program, du kan hente ned på din computer og installere og den laver så et "miljø" på din computer, som du kan køre Joomla i.

  Søg evt. på youtube efter wampserver, for at få en guide til det... Det er faktisk nemmere end du tror

 • Kommentar link Peer Ole Nielsen Onsdag, 28 november 2012 11:14 Skrevet af Peer Ole Nielsen

  Hej Rasmus.

  Jeg er helt ny web-designer, forsøger at lære det. Et spørgsmål: kan joomla ikke bruges direkte fra egen pc, som f.eks frontpage, eller kan det kun køre fra et domaine?

  Hilsen Peer

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.