Joomla Startguide - gratis videokursus til begyndere
Joomla Startguide

Joomla Startguide (5)

Er det første gang du skal igang med joomla, så er du kommet til det rigtige sted!

På denne side finder du mine gratis danske videoguides, der sikkert guider dig igennem de første spæde joomla skridt. Så tænd for lyden og lav en kop kaffe - så skal jeg nok guide dig igennem det meste basale. Og bare rolig - det er slet ikke så svært som du går og tror :-)

Bliver jeg en Joomla ekspert?

Betyder det så, at jeg bliver Joomla ekspert, når jeg har set disse videoer?

Det kort svar er: nej. Du lærer ikke at mestre Joomla til fulde på en enkelt dag. Ej heller på et år. Tilgengæld er Joomla så smart lavet, at hvis du følger min startguide, så vil du indenfor den næste time kunne stå med et køreklart website, som du selv kan redigere i. Derefter kan du begynde at bygge på din viden omkring Joomla og inden for kort tid, vil du helt sikkert kunne bygge flotte, funktionelle og brugervenlige hjemmesider i Joomla

Joomla er nemlig nemt at lære, men svært at mestre. Men hvis du følger de indledende videoguides jeg har lavet til dig, så vil du helt sikkert være rigtig godt igang med Joomla indenfor ganske kort tid. God fornøjelse!

Torsdag, 16 februar 2012 10:47

1: Hvad er Joomla?

Skrevet af

Denne artikel er til brugere, der aldrig tidligere har arbejdet Joomla og som har brug for at forstå, hvad Joomla er for en størrelse. Hvis du er en erfaren bruger er der derfor ikke meget hjælp at hente her

Mandag, 19 marts 2012 11:06

1a: Upload Joomla via ftp

Skrevet af

Her fortæller jeg om, hvordan du installerer joomla på din webserver. Det er det første skridt du bør tage, når du skal igang med joomla. I denne video lærer du, hvordan du uploader alle Joomla filerne til dit webhotel via FTP, så du kan komme igang med at arbejde med Joomla online.

Mandag, 19 marts 2012 11:22

2: Installer joomla - hurtigt og nemt

Skrevet af

I anden del af startguiden viser jeg hvordan du installerer joomla direkte fra din browser. Denne del forudsætter du har været igennem første del, hvor jeg viser hvordan man uploader hele joomla installationspakken til din webserver via en protokol, der hedder "File Transfer Protocol"(FTP).

Mandag, 19 marts 2012 11:53

3: dansk sprog til Joomla

Skrevet af

Joomla er som standard på engelsk. For dig, der kan engelsk gør det sikkert ikke noget, at din administratordel er på engelsk. Men hvad med frontenden? Dine besøgende skulle jo gerne kun læse tekster på dansk. Og hvordan gør du så det?

Mandag, 19 marts 2012 11:57

4: Installer templates i Joomla

Skrevet af

Denne simple videoguide viser dig, hvordan du installerer templates fra Joomlas kontrolpanel, så du på den måde nemt og hurtigt kan ændre udseendet i Joomla