Over 70 professionelle danske videoguides til Joomla

Det ultimative onlinekursus for dig, der vil lære at mestre Joomla

Få adgang til et komplet dansk videokursus i Joomla CMS, der lærer dig at arbejde professionelt og effektivt med Joomla.

Videoerne er lavet af Rasmus Hoeks, der har læst en kandidatgrad i IT og har 6 års professionel erfaring som Joomla udvikler.
Det lærer du:

 • Lær at arbejde professionelt og effektivt med Joomla
 • Få fingrene i de tips og tricks som de professionelle bruger.
 • Lær Joomla i dit eget tempo – når du har tid
 • Få den nyeste viden fra Joomla-verdenen
 • Forstå Joomla ordentligt. Én gang for alle!
 • 3 måneders 100% ubetinget tilfredshedsgaranti

Som medlem får du:

 • Adgang til over 70 instruktionsvideoer i knivskarp hd-kvalitet
 • Mulighed for at stille spørgsmål – og få kvalificerede svar
 • 12 måneders ubegrænset adgang
 • Trin for trin guides til de mest bruge komponenter i Joomla
 • Løbende tilføjelse af videoer, så du ikke går glip af ny viden
 • Mine bedste tips og tricks, så du kan arbejde professionelt med Joomla CMS

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Når du køber adgang til Joomla Skolen, får du 3 måneders 100% ubetinget tilfredshedsgaranti.

Er du ikke tilfreds med produktet, får du pengene tilbage.

Det mener jeg er fair business.


Så nemt er det:

1. Bestil adgang - nemt og hurtigt.

2. Modtag dit personlige login på e-mail (…der går højest 5 minutter)

3. Log ind og start kurset

Ingen ventetid, ingen forudbestilling. Bare ren læring. Nu!

Hør en præsentation af Joomla Skolen:

Få den nyeste og bedste viden inden for Joomla verdenen:

Guide til de bedste komponenter

I kurset finder du en lang række videoguides til de bedste komponenter, så du nemt og smertefrit lærer, hvordan du bruger dem effektivt. Slut med at spilde din dyrebare tid, på komponenter, der ikke virker!

Bliv kongen af Google

Lær, hvordan du nemt og hurtigt kommer til tops i Google, og hvordan du måler og optimerer på din Joomla side vha. Google Analytics med mit tema omkring SEO og statistik

Det ultimative forum med Joomla CMS

Du lærer, hvordan du - nemt og hurtigt -sætter et forum op i Joomla CMS. Derudover giver jeg dig også en lang række let-implementerbare tips og tricks til, hvordan du får flere besøgende til dit forum.

Høj kvalitet til uhørt lav pris

Andre steder kan nemt komme op og betale 4-5000kr for et kursus i Joomla. Mit onlinekursus koster kun en brøkdel af dette og er langt mere omfattende.

Få styr på dine templates

Mine videoer lærer dig at forstå, bruge og redigere i Joomla templates. Slut med at være afhængig af et templates udseende: Du lærer at skræddersy dine egne, eller ændre i de eksisterende

Lær Joomla når du har tid

Med et onlinekursus kan du tage på kursus, når du har tid. Glem alt om at rykke andre planer eller rydde kalenderen for at få tid. Tag på kursus, når DU har lyst

Stil spørgsmål og få kompetente svar

Under hver enkelt video har du muligheden for at stille spørgsmål, samt se andre brugeres spørgsmål og svar. Slut med at sidde tilbage med ubesvarede spørgsmål - på mit videokursus får du kompetente svar.

Du får den nyeste viden

Der bliver løbende føjet nye videoer til, som kun betalende kursister kan se. Køber du adgang til dette kursus, er du sikret, at du altid får den nyeste og rigtige viden, så du kan arbejde professionelt og effektivt med Joomla CMS

Lær at flytte dit site og tage backup

I videokurset lærer du, hvordan du nemt og hurtigt tager backup af dit site. Du lærer også, hvordan du flytter dit site fra et domæne til et andet. Og bare rolig - med mine videoguides er det slet ikke så sværtSe videoer og få medlemsskab (kun 999 + moms for et år)

Hvorfor har jeg lavet dette videokursus?

Der findes en række videoer på Youtube, en samling hæfter og andre artikler om Joomla - men jeg mener ikke, den generelle kvalitet af dette materiale, er god nok og langt de fleste guides er mangelfulde.

Alt for mange kommer til at sidde fast, eller bruge for meget tid på at søge efter hjælp, hvor der simpelthen ikke er hjælp at få.

Jeg har i mange år ønsket at lave et service, for brugere, der ønsker at arbejde seriøst med Joomla, men har været i tvivl om formatet, samt hvordan jeg sikrer en høj kvalitet, som jeg kan stå 100% inde for.

Med dette videokursus har jeg fundet den perfekte løsning. Jeg er helt sikker på, at alle, der køber adgang vil få ekstremt meget glæde af Joomla Skolen og komme ud på den anden side, med en solid viden og praktisk erfaring uden sidestykke.

Derfor er jeg heller ikke bange for at love, at hvis du ikke 100% tilfreds, får du dine penge tilbage. Det har du mit ord på!

De bedste hilsener
Rasmus Hoeks, ejer af Joomlatutorials.dk
Videoanmeldelse af Joomla Skolen

Søren, der ejer og driver sitet Uvjægeren.dk har studeret Joomla Skolen i forbindelse med flytning af sit site. Her er, hvad han siger om det:

Se videoer og få medlemsskab (kun 999 + moms for et år)

P.S

Du kan være i gang lynhurtigt efter du har klikket adgang

Når du klikker og betaler med dit dankort modtager du med det samme dit personlige login til Joomla skolen. Her ligger dit materiale og venter på dig. Vi ses derinde