Tirsdag, 20 september 2011 10:22

Lyt til brugerne og få succes på nettet

Skrevet af 

Det er yderst værdifuldt at kende sine besøgende, når man har en hjemmeside. Er det typisk mænd eller kvinder der besøger dit website? Hvor gamle er de og hvilken uddannelse samt job har de?

Hvad er deres indkomst og købekraft?

Det er spørgsmål som de fleste hjemmesideejere ikke kender svarene på – men det er slut nu! Lær dine brugere at kende allerede i dag – helt gratis!

Klik her for at se hjemmesiden for UserReports

Tal pænt

Hvis du ikke ved hvem du taler til – ved du heller ikke hvordan du skal formulere dig. I den virkelige verden ved du som oftest hvem du taler med og kan se vedkommende i øjnene. Det hjælper dig til at kommunikere på den rigtige måde og give det rette udtryk/indtryk.

Din hjemmeside taler hver dag til mange forskellige mennesker. Det er naturligvis svært at gøre alle tilfredse og tale i et sprog, som appellerer til alle.

Men hvis du kender din hjemmesides primære målgruppe og besøgende, har du størst mulighed for at tilpasse både dit grafiske og skrevne udtryk, så det harmonerer med målgruppens forventninger.

Tjen ekstra på annoncer

Har du bannere og andre annoncer på din hjemmeside, er det ekstremt vigtigt at kende de besøgende på hjemmesiden. Det konverterer dårligt at vise annoncer, der ikke appellerer til de besøgende – og det skræmmer dine annoncører væk.

Kan du derimod fortælle dine annoncører hvilken type brugere du har på hjemmesiden, vil de også være villige til at betale en højere pris for at annoncere på hjemmesiden – hvis din målgruppe altså harmonerer med annoncørens produkt.

Udviklet i Danmark

UserReport er et danskudviklet system, som kan hjælpe dig med hurtigt og gratis at få al denne værdifulde viden om dine brugere.

Det er 100 % gratis!

UserReport er 100 % gratis at benytte og tager under 3 minutter at sætte op på din Joomla-baserede hjemmeside.

Se vejledning til opsætning i Joomla

Med UserReport får du:
  • Viden om hvem der bruger dit website. Få mere viden om brugernes alder, køn, indkomst/købekraft, uddannelse og meget mere.
  • Viden om hvor glade de besøgende er for dit site. Brugertilfredsheden måles på 10 gennemtestede brugervenlighedsdimensioner.
  • Mulighed for at stille dine egne spørgsmål til dine brugere. Du bestemmer selv hvad du gerne vil undersøge blandt dine besøgende.
  • Feedback fra dine brugere, så du kan forbedre dit website. Dine brugere kan diskutere og foreslå idéer, der kan forbedre dit website.
  • Tjek UserReport ud i dag – så ved du meget mere om dine brugere allerede i morgen!

    Dette gæsteindlæg er skrevet af folkene bag UserReport

Læst 20486 gange Senest ændret Tirsdag, 25 oktober 2011 09:21

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.