Torsdag, 10 januar 2013 00:43

En ny spændende fremtids ide til Joomla

Skrevet af 

For er par dage siden faldt jeg over en spændende video omkring hvordan fremtiden måske bliver for Joomla. Videoen giver et indblik i hvordan vi kan gøre brugeroplevelsen meget bedre.

 Vi kendt det længe fra Google og dens reklamer. De overvåger dig fra mange hjemmesider, og ud fra disse oplysninger viser de reklamer, som er relevante for dig. Derudover har amazon.com også gjort det i mange år. Efter at du køber et produkt ved dem, viser de dig ved det næste besøg på amazon.com tilbehør til dit nye produkt. På den måde kan du nemt finde produkter, som har interrese for dig. De gør det både nemmere for brugeren at finde relevante produkter, men derudover tjener de også gode penge på det. I bund og grund vises der informationer for dig, som du kan bruge, da vi tidligere har observeret, hvad du har foretaget dg. Det er en smart tankegang, som Luke Summerfield ønsker at få integrereret i Joomla. 

Hvad vil det gøre ved din oplevelse?

Bruger oplevelse

Luke Summerfield vil vha. cookies overvåge, hvad du læser og foretager dig. Efter dit første besøg vil Joomla automatisk ændre indholdet, så indholdet passer til det du sidst efterspurgte. Efter hvert besøg vil sidens indhold skifte, da Joomla kommer tættere på hvad du ønsker at se / finde på siden. På langt sigt vil det gøre, at en hjemmeside vil vise forskelligt indhold i forhold til hvem der besøger siden. Alt indhold vil blive personligjort ligesom reklamer bliver på hjemmesider.

Er det en planlagt funktion til Joomla?

Nej, det er det ikke. Men Luke Summerfield har lavet denne video, da han mener at personliggørelsen af hjemmesider er fremtiden. Jeg kan dog på ingen måde sige om dette bliver integreret i Joomla på noget tidspunkt, men det kunne være spændende, hvis det blev. Videoen varer lidt over 10 min, men hans ide er spændende. 

Se videon nedenfor og kom med din kommentar!

Læst 59353 gange Senest ændret Onsdag, 16 januar 2013 22:04
Martin Kollerup

Martin er en ung nørd, som elsker udfordringer. Han står bl.a. bag flere moduler til Joomla, samt er fast inventar i forummet. 

Medie

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.