Mandag, 24 oktober 2011 11:00

Administrator templates til joomla

Skrevet af 

Joomla kommer med det simple Khepri, som standard administrator template, men i længden bliver jeg selv meget træt af det. Men der findes heldigvis nogle alternativer, som er meget nemmere at bruge, og en brugerflade der siger spar to! ;-)

Jeg har fundet nogle af de bedste alternativer frem.

Jquery Desktop

Det her en min ynglings fordi, det er muligt at have flere ”vinduer” åben på samme tid, og det gør at du nemt kan skifte mellem moduler, artikeler, tempaltes osv… Men der mangler dog lidt CSS kode for at det bliver 100% perfekt! Find den via linket herunder:

http://www.udjamaflip.com/joomla/53-free-joomla-admin-template-jquery-desktop.html

Admin Praise Lite

AdminPraise Lite er den billige udgave af adminPraise 3, men de kan næsten det samme, udover desginet. Der er dog ikke noget specielt over tempalten, men alligevel overgår den Khepri designmæssigt!

http://www.adminpraise.com/joomla/admin-templates/free/adminpraise-lite.php

Khepri 2

Dette er en fornyelse af Khepri, så det har fået mere energi og liv. Jeg er selv rigtig vild med det. Det skal lige siges, at det er en god idé at bruge Firefox, Chrome, safari , IE 9 eller lign. for at det ser ordenligt ud.

Khepri-reamped

Farverne fra det originale Khepri har ændret sig, som næsten gør den mere kedeligt at kigge på.

Jeg har kun valgt at gennemgå de billige, dvs. dem som er gratis’. Hvis du ønsker at se noglem, som er meget federe, så peg din browser på: http://www.adminpraise.com/joomla/admin-templates.php

Denne guide er skrevet af Martin Kollerup

Læst 15327 gange Senest ændret Tirsdag, 25 oktober 2011 13:03

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.