Mandag, 24 oktober 2011 11:09

Videoundervisning i søgemaskineoptimering

Skrevet af 

Hvad er en hjemmeside værd som ikke bliver besøgt eller fundet af ens kunder? Skal du sælge eller markedsføre et produkt på nettet, så er du nød til at være synlig i søgemaskinerne.

Her får du over 3 timers gratis videoguide til søgemaskineoptimering - serveret af Grosen Friis, som er hamrende dygtig!

Grosen Friis har bl.a. arbejdet med Martin Thorborg (stifter af Jubii, amino.dk, spamfighter mf.) og efter at have hørt dette seminar er jeg overbevist: Grosen Friis kan sit kram.

Over tre timers Søgemaskineoptimering

På disse sider har jeg samlet hele seminaret - det tager en del tid at kigge igennem (ja, faktisk over 3 timer) men jeg garanterer dig, at når du har set disse guides, så vil du have en bedre forståelse af søgemaskineoptimering. Dette hvad enten du er helt grøn i søgemaskineoptimering, eller du har beskæftiget dig med det i noget tid!

Grosen Friis præsenterer, som enhver foredragsholder med respekt for sig selv, sin dagsorden allerførst i første video, så ud fra denne kan du vælge hvilke dele af "showet" om søgemaskineoptimering du vil se, hvis du ikke har tid til at se det hele.

For god ordens skyld skal det siges, at disse videoer ikke henvender sig specifikt til Joomla Søgemaskineoptimering, men derimod 'blot' er generel snak om SEO. Dette gør det dog ikke mindre spændende eller brugbart: Alt det du lærer her, kan du bruge direkte på dit Joomla website. God fornøjelse!

Del 1

Del 2

Del 3

Læst 18773 gange Senest ændret Tirsdag, 25 oktober 2011 13:22

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.