Mandag, 24 oktober 2011 11:08

Nye Joomla sider ranker dårligt

Skrevet af 

Mange oplever kanon gode resultater i google lige efter, at de har fået deres site indekseret i google. Heriblandt mig selv, da jeg første gang stiftede bekendtskab med søgemaskineoptimering.

Jeg blev overvældet over at finde flere af mine sites helt fremme på første side på google søgninger ved relevante søgeord - allerede få dage efter, at jeg havde fået indekseret disse sites.

Ny joomla sites får bedre placering i søgemaskinerne

Her sker det så, at man efter en uges tid pludselig får en kold spand vand i hovedet, da man konstaterer, at ens site ligger og raller helt nede på side 5-7 på de relevante søgeord.

Og nej, dette er ikke google der har straffet dig, fordi du har tilmeldt dig for mange linkkataloger (som mange tror). Det er derimod blot fordi Google giver en lille gulerod til nye joomla sites i form at en god placering i søgemaskinerne det første korte stykke tid. Herefter vil dit site som oftest falde til et mere realistisk niveau, hvorefter det - hvis du forsætter det hårde arbejde - ligeså stille vil komme længere og længere op igen.

Frygt dog ej, du kan sagtens komme op ad listen. Jeg har allerede opnået det med dette site og det kan du også.!

Hvis du vil læse mere om dette fænomen, så tjek "den usynlige mands blog", hvor han skriver lidt om netop Google og nyt indhold

Læst 18854 gange

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.