Tirsdag, 20 september 2011 10:03

Virtuemart - byg en joomla webshop

Skrevet af 

Installer denne kraftfulde joomla extension og se din hjemmeside blive forvandlet til en gratis Joomla webshop.

Virtuemart hedder denne extension, der hjælper dig med at omdanne dit joomla website til en velfungerende webshop. Komponentet installeres som alle andre komponenter. Altså med et enkelt klik fra dit Joomla kontrolpanel.

Herefter kan du gå igang med et tilføje produkter og kategorier. Du "aktiverer" Virtuemart ved at oprette et nyt menupunkt og lave det til at være af typen "Virtuemart".

Opsætning af Virtuemart tager tid

Du skal herefter regne med, at du skal bruge en del timer på at pusle din side på plads, så siden kommer til at fremstå pæn. Herudover skal du også have sat din dankort betaling op(enhver respræsentabel webshop tilbyder selvfølgelig betaling med de normale betalingskort).

Hvis du er godt inde i Joomla og har forstand på frontend programmering (såsom html/css), så kan du forholdsvist hurtigt bikse noget fornuftigt sammen.

Overvej professionel assistance

...Har du ikke før prøvet at lave en webshop i Joomla og Virtuemart, så vil jeg anbefale, at du får en mere erfaren person til at kigge på din webshop. Der er utroligt mange indstillinger, der kan - og bør - pilles ved, for at din webshop kommer til at fremstå som værende professionel.

Et eksempel er Søgemaskineoptimering af din webshop. Din webshop kan være nok så pæn, men hvis dine kunder ikke kan finde frem til din webside... Hvordan skal de så nogensinde få glæde af den?

Derudover er der også en masse arbejde forbundet med at optimere webshoppen og skabe mere salg og højere konvertering. Skulle du få brug for det, assisterer vi gerne med dette.

Slutteligt er her lige et par relevante Virtuemart links:

Hvad synes du om virtuemart?

Har du selv arbejdet med Virtuemart? Du har måske en kørende webshop? Link til den herunder, eller skriv dit spørgsmål eller kommentarer og lad os høre, hvad du synes om Virtuemart

Læst 28238 gange Senest ændret Torsdag, 16 februar 2012 12:30

1 kommentar

  • Kommentar link Torben k Søndag, 15 april 2012 12:46 Skrevet af Torben k

    spændende - jeg vil prøve at kigge lidt mere på virtuemart. Den nye version skulle være god.

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.