Onsdag, 02 november 2011 12:31

Hold styr på dine dokumenter med DOCMan

Skrevet af 

Joomla er et unikt hjemmesideprogram, som har oplevet en stor stigning i antallet af brugere de seneste år. Det har naturligvis også haft en indflydelse på programmets komponenter, hvor mange nye og innovative ideer er kommet frem.

Et af disse komponenter er DOCMan, som er et styringsprogram der kontrollerer dokumenter og downloads på din hjemmeside. Med DOCMan bliver downloading, og efterfølgende håndtering af disse, til en leg. Det er en meget effektiv komponent, forstået på den måde at programmet er let at håndterer, samtidig med det er utrolig effektivt.

Hold styr på dine dokumenter med DOCMan

Udover at du let kan downloade diverse filer, kan du også styrer dokumenterne med hård hånd. Sidstnævnte gøres på tværs af flere kategorier og underkategorier, som giver dig et fantastisk overblik over din hjemmeside.

Det bliver samtidig muligt at holde endnu skarpere øje med dine dokumenter, eftersom DOCMan fører statistik over downloads, hvilket i alt sin enkelthed betyder du kan få en helt unikt oversigt. DOCMan er alt i alt et fremragende program til din hjemmeside, og de mange features, samt det opdaterede sikkerhedssystem, gør at du trygt kan benytte det.

Gratis programmet ReMOSitory

Der hersker vel ingen tvivl om at DOCMan, er det mest benyttede styringsprogram når det kommer til Joomla hjemmesider, men derfor skal ReMOSitory bestemt ikke undervurderes. ReMOSitory er et gratis program, som har mange af de samme kvaliteter som det mere udbredte DOCMan.

På trods af dette komponent er nemt at installere og bruge, har det en stor vifte af fede og nyttige features. Som det nyeste skud på stammen hos ReMOSitory, kan der nu afspilles lyd / video filer, som oven i købet også kan downloades. Ligesom vi ser det hos DOCMan, kan brugere sagtens ligge filer og dokumenter op på siden, og din hjemmeside kan dermed blive en stor succes ved hjælp af ReMOSitory.

Et væld af muligheder

Der findes nærmest ubegrænsede muligheder, for hvordan du vil håndtere og opdele filer samt dokumenter på hjemmesiden, som dermed kan tilpasses efter dine behov. Til trods for at ReMOSitory er et gratis program, er det spækket med features, som gør det meget seværdigt at arbejde med.

Hvis du har problemer med at få komponentet til at virke eller lignende, kan du med fordel besøge hjemmesiden, hvor der stilles hjælp og vejledning til rådighed efter aftale. En god service, som gør at alle kan benytte programmet, simpelthen fordi det er muligt at få professionel hjælp, hvis det kniber med at forstå det hele selv.

Videopræsentation af Docman

Læs mere om Docman

Læst 11429 gange Senest ændret Onsdag, 02 november 2011 13:19

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.