Tirsdag, 13 september 2011 14:11

Download sektion med Phoca Download Fremhævet

Skrevet af 

Ofte har man brug for at lægge pdf filer, word dokumenter – eller andet i den stil – ud på sin hjemmeside, så brugerne kan downloade dem.

Med Phoca download komponentet, kan du lave en sådan funktion nemt og hurtigt.

Dette kunne fx bruges i forbindelse med foreningsarbejde - eller efter et møde - hvor man ønsker at gøre dagsordenen tilgængelig online

En af de gode ting ved Phoca download, er at den understøtter mange forskellige filformater. Fx kan nævnes, at den kan håndtere mp3 filer. Så hvis du ønsker at ligge podcasts eller andre lydfiler op til download, så giver Phoca Download komponentet dig altså også en mulighed for det.

Phoca download er godt til at holde styre på mange filer

phoca download

Phoca download er perfekt til dig, der har mange filer, som skal holdes styr på. Istedet for at uploade filerne manuelt og så linke til dem fra diverse artikler rundt på sitet, så får du her istedet en hel download sektion af din side, som dine brugere kan navigere rundt i.

I Phoca downloads administrationsdel kan du selv bestemme, hvilke typer filer man skal kunne downloade og du kan få det hele til at se ud som du har lyst.

Segmentering og brugbar statistik

Derudover får du med komponentet mulighed for at vælge om man skal være logget ind for at kunne downloade visse filer. Dvs. Du kan have et stort system, hvor du har alle dine filer i og så kan du efterfølgende vælge, om der er en række filer, der kun skal vises, når man er logget ind. På den måde kan du vise dine besøgende to forskellige versioner af download sektionen, alt efter om de har oprettet en bruger eller ej.

strukturen i phoca download

Derudover får du med komponentet muligheden for at se statistik over, hvilke filer dine brugere downloader og hvor mange gange de downloader dem. Dette kan fx hjælpe dig til at finde ud af, om der er nogle pdf’er eller word filer, som du skal bruge særligt meget tid på.

Statistik er utroligt vigtigt, da det giver dig et unikt indblik i dine brugers adfærd på din side. Benyt dig af det – alt andet er tåbeligt!

Strukturen i Phoca download

Phoca download er struktureret på samme måde som Joomla 1.5 er. Dvs. Dine filer kommer til at ligge i kategorier og sektioner. Det er nemt og hurtigt at oprette kategorier og uploade filer til disse kategorier.

Du kan selv vælge, om dine filer skal uploades til din egen server, eller du vil opbevare dem et andet sted. Dette kan være nyttigt i visse tilfælde

Mange udvidelsesmuligheder og god support

Der findes naturligvis en lang række lækre moduler og plugins, som du kan installere til Phoca download komponentet, og de virker generelt rigtig godt. Det er en stor fordel, da du således kan få en masse nyt funktionalitet uden at skulle kode det selv

Hertil kommer, at Phoca Downloa er utroligt veldokumenteret. I praksis betyder det altså at det er nemt for dig at læse dig til, hvordan du bruger systemet.

Slutteligt er holdet bag komponentet kendt for at lave gode komponenter og de har mange ansatte til at lave det. Det betyder at systemet med højest sansynlighed også vil blive opdateret i fremtiden. På den måde er du (næsten)sikret, at du også kan bruge komponentet om 2 år.

Se mine instruktionsvideoer omkring Phoca download

Læs mere om Phoca download og hent det her

Læst 16228 gange Senest ændret Tirsdag, 25 oktober 2011 09:34

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.